Mazu International Trading (Shanghai) Co., Ltd.

Gespecialiseerd in materiaal & hulpmiddel voor bandveiligheid.

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: TECHVIEWER
Export pct: < 10%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Het Mazubedrijf specialiseert zich in automobielgaragemateriaal & autodelen. Wij dragen een waaier van professionele producten, zoals autoliften, bandwisselaars, wielstabilisatoren, remdraaibank, en andere automobieltestmateriaal en autodelen. Onze fabriek behandelt een gebied van meer dan 20, 000 vierkantenmeters met bijgewerkte en high-tech productiefaciliteiten. Wij behandelen productontwikkeling, productie, en verkoop met de perfecte nazorgdienst die een totaal kapitaal van meer dan tien miljoen heeft. vele jaren is ons bedrijf toegekend als „Onderneming met Hoge Reputatie“, „Onderneming met Hoog Krediet in Kwaliteit“, en „van het de Rangamerikaanse club van automobilisten van China Nationale Onderneming“. Bovendien die, wij hebben ISO9001 overgegaan, tegen het Internationale Systeem voor kwaliteitscontrole van 2000 voor authentiek wordt verklaard.

 

 

Onze Noordamerikaanse tak breidt zich aan de markt uit omvat de Verenigde Staten, Canada, Mexico, enz.


Ons Merk
TECHVIEWER verstrekt altijd high-tech producten aan klanten, die duurzame kwaliteit, concurrerende prijs, de geschikte en professionele dienst kenmerken.
TECHVIEWER wordt geconcentreerd op exportartikel en invoer. om kwaliteitscontrole te handhaven en klantengemak te verbeteren, ontwerpt TECHVIEWER niet alleen ontwikkelt zich, en produceert maar ook werkt met andere gekwalificeerde fabrikanten samen door OEM/ODM. Ons Product is wereldwijd verscheept (Europa, Oost-Europa, het Noorden & Zuid-Amerika, Afrika, Australië, Midden-Oosten, Azië evenals diverse provincies in China).

 

Onze Opdracht

Betere kwaliteit, Betere prestaties!

Geschiedenis

In 2001, begonnen wij als basis van de productontwikkeling in Shandong-Provincie, China. Wij ontwikkelden onze eigen reeks band veranderende machines, in evenwicht brengende machines, liften, luchtcompressoren, verfcabines, de draaibanken van de remschijf, remtrommelmachines, en andere producten.

 

In 2008, vestigden wij een fabriek zich specialiseert in het produceren van de machine van de bandreparatie in Zhejiang-Provincie, China. Onze hoofdproducten zijn band hete stempelmachines, automatische bandinflatoren, bandexpanders, bandmolens met lage snelheid, band die kanonnen, en de detectors van het bandlek, enz. opblazen.

 

In 2014, richtten wij Internationaal Handel drijvend (Shanghai) Co. van Mazu, Ltd in Shanghai, China op.  Mazu die hoofdzakelijk de markt van Azië, Noord-Amerika, Europa dienen. Wij voerden ook naar Latijns Amerika, Afrika, Oceanië, het Midden-Oosten, en andere gebieden uit rond de wereld.

 

In 2015, vestigden wij een automobiele hulpmiddelfabriek in Xiamen-Stad, Fujian-Provincie, China. Onze producten dienen hoofdzakelijk automobiele chassisreparatie. Wij produceren hard-schroefvlekkenmiddelen, draagbare randshapers, de instrumenten van de welvingscorrectie, bandkarren, en diverse automobiel speciale hulpmiddelen.

 

In Juli 2020, werden wij een aandeelhouder van Automobiel het Materiaalco. van Zhongshan Rongde, Ltd, dat hoofdproducten is autolift, wielaligner, stikstofgenerator, de machine van de bandinflator, enz. is. De producten werden uitgevoerd naar Japan, Europa, het UK. Ook werd benoemd leverancier van vele Autoreparatie & het bedrijf van de onderhoudsgroep in China.

Dienst

ONZE BELOFTE:

Online/Offline Technische ondersteuning

De Beschikbaarheid 100% van de dienstdelen

Vrije Software-upgrade

Professionele Winkelontwerp & Verbetering

Steun Technische Opleiding

Ons Team

China Mazu International Trading (Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in